Dokter De Coninck Bieke

Belangrijke corona-maatregelen in de praktijk :

.

Patienten met  hoest, kortademighied, pijn in de borststreek, plots geur- en smaakverlies en koorts met spierpijn, vermoeidheid of diarree mogen niet in de wachtzaal komen zitten maar moeten de dokter telefonisch contacteren. Alles wordt dan zoveel mogelijk telefonisch en via mail geregeld.

Iedereen die de praktijk binnenkomt, ontsmet zijn handen met een alcoholische vloeistof die aan de rechterkant te vinden is in de inkomhal. Gelieve ook een mond-en neusmasker te dragen.

Af te halen voorschriften hangen op een bord links in de inkomhal. Mensen die ze komen afhalen, ontsmetten ook hun handen.

In het toilet werden de stoffen handdoeken vervangen door papieren. Er hangt ook een handleiding voor het correct wassen van de handen.

De tijdschriften werden verwijderd uit de wachtzaal en het aantal stoelen werd gehalveerd.

De oppervlakken in de praktijk  worden nu dagelijks gereinigd met ontsmettingsvloeistof. 

Tussen 2 patienten wordt ook telkens het gebruikte deel onstmet.

Betalingen gebeuren bij voorkeur digitaal met payconiq of met QR-code.

Als het heel druk is in de wachtzaal (bij uitlopen van de consultaties), wordt  gevraagd om buiten (op de zitbank) of in de auto te wachten tot er een patient de wachtzaal verlaat.

nieuwe test-en quarantaineregels vanaf 10/1/2022

Quarantaine (dit betekent dat je je preventief afzondert, om een mogelijke verspreiding van het coronavirus te beperken). Volledig gevaccineerde hoog risicocontacten moeten niet in quarantaine gaan ma...

‣‣‣ Lees meer...